Parkmanagement en Rangers, een schoon en veilig bedrijventerrein

Parkrangers gevestigd in Workhouse, een veilig idee

Op de Roosendaalse bedrijventerreinen Majoppeveld en Borchwerf I worden Parkrangers ingezet om de omgeving veiliger te maken. De Parkrangers, 60-plussers met een verleden bij verschillende onderdelen van Defensie, fungeren naast de nachtbeveiliging door EBN overdag als extra oren en ogen op de twee bedrijventerreinen. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken. Er is gekozen voor één centraal en gezamenlijk parkmanagementloket. Dit loket is gevestigd in Workhouse op het bedrijventerrein Majoppeveld. Het Parkmanagement en de Parkrangers kunnen hier terecht voor hun afspraken en (intern) overleg. Voor de diverse bijeenkomsten wordt de gezamenlijke ruimte gebruik. Deze ruimte is goed in te delen voor o.a. presentaties, informatieavonden en workshops. Door de goede bereikbaarheid en voldoende (gratis) parkeergelegenheid, was de keuze voor Workhouse snel gemaakt.

Ray’s Bouw, ambachtelijk vakmanschap

Een ruime betaalbare opslagruimte die makkelijk te bereiken is, die vond Raymond in Workhouse.

Raymond is een timmerman gespecialiseerd in grote en kleine klussen. Voor de voorbereiding en opslag van materialen voor deze klussen zocht hij een ruime opslagruimte die ook betaalbaar was. Deze heeft hij gevonden in Workhouse; ruim, betaalbaar en makkelijk te bereiken.

Bio Espe, professionals in duurzame schoonmaakmiddelen

Bio-Espe heeft gepaste opslag- en kantoorruimte bij Workhouse gevonden.

Bio-Espe levert professionele duurzame schoonmaakmiddelen, goede middelen waar over nagedacht is. De opslagruimte is makkelijk per auto te bereiken. Dit verlicht het in- en uitladen van de producten. Voor productpresentaties maken zij graag gebruik van de gezamenlijke ruimte. De vertegenwoordigers van Bio-Espe kunnen natuurlijk ook bij u langs komen om u te laten zien dat hun verhaal géén verkoop verhaaltje is, maar zeer zeker een feit zal blijken. Op ons heeft Bio-Espe iedergeval een goede indruk gemaakt: binnenkort verzorgt Bio-Espe ook de schoonmaak binnen Workhouse!

De Woonstyliste, creatief met interieurs

Sinds zomer 2017 is woonhuisstyliste Bianca gevestigd in Workhouse. Een mooie locatie voor een plek vol met creativiteit.

Onder de naam ‘Woonzus en zo’ creëert ze hier spullen voor in en om het huis en verkoop deze via haar webshop. Bianca geeft ook workshops, deze geeft ze in de gezamenlijke ruimte binnen Workhouse. De gezamenlijke ruimte mogen alle huurders kosteloos gebruiken. Mede dit maakt Workhouse de ideale werkplek voor Bianca.